logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in 's-Heerenbroek

Begrijp de huizenprijzen in 's-Heerenbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 's-Heerenbroek

's-Heerenbroek is een plaats in de gemeente Kampen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.614 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 320.107 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 320.107
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in 's-Heerenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heerenbroek is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heerenbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's-Heerenbroek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heerenbroek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenbroek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heerenbroek. Een eengezinswoning in 's-Heerenbroek komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heerenbroek

In 's-Heerenbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heerenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heerenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 's-Heerenbroek

Starterswoningen in 's-Heerenbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heerenbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heerenbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 's-Heerenbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 's-Heerenbroek

Wil je een huis kopen in 's-Heerenbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heerenbroek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heerenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heerenbroek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 's-Heerenbroek.

Bekijk alle koopwoningen in 's-Heerenbroek. Zoek je huurwoning in 's-Heerenbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Heerenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heerenbroek is 3.279 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.415 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Heerenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heerenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van 's-Heerenbroek

's-Heerenbroek bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.