De Huizenmarkt in 's-Heerenbroek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Heerenbroek

Woningmarkt 's-Heerenbroek

's-Heerenbroek is een plaats in de gemeente Kampen. Deze plaats telt volgens het CBS 53.250 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 307.119 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 307.119
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in 's-Heerenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heerenbroek is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heerenbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's-Heerenbroek

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heerenbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heerenbroek. Een eengezinswoning in 's-Heerenbroek komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heerenbroek

In 's-Heerenbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heerenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heerenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Heerenbroek
Binnenring: Nederland

's-Heerenbroek waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Heerenbroek

Wil je een huis kopen in 's-Heerenbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heerenbroek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heerenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heerenbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Heerenbroek. Zoek je huurwoning in 's-Heerenbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Heerenbroek

Starterswoningen in 's-Heerenbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heerenbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heerenbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Heerenbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Heerenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heerenbroek is 3.130 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.126 euro).

Leeftijden 's-Heerenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heerenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's-Heerenbroek

's-Heerenbroek bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.