logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Roswinkel

Begrijp de huizenprijzen in Roswinkel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Roswinkel

Roswinkel is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 108.765 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roswinkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 396.552 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 396.552
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Roswinkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roswinkel is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roswinkel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Roswinkel

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roswinkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roswinkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roswinkel. Een eengezinswoning in Roswinkel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roswinkel

In Roswinkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roswinkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roswinkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Roswinkel

Starterswoningen in Roswinkel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Roswinkel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roswinkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Roswinkel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Roswinkel

Wil je een huis kopen in Roswinkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roswinkel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roswinkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roswinkel.

Bekijk alle koopwoningen in Roswinkel. Zoek je huurwoning in Roswinkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Roswinkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roswinkel is 2.491 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.629 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Roswinkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roswinkel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Roswinkel

Roswinkel bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.