De Huizenmarkt in Roswinkel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Roswinkel

Woningmarkt Roswinkel

Roswinkel is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roswinkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 332.041 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 332.041
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Roswinkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roswinkel is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roswinkel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Roswinkel

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roswinkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roswinkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roswinkel. Een eengezinswoning in Roswinkel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roswinkel

In Roswinkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roswinkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roswinkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Roswinkel
Binnenring: Nederland

Roswinkel waar ligt dat?

Woningen te koop Roswinkel

Wil je een huis kopen in Roswinkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roswinkel . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roswinkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roswinkel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Roswinkel. Zoek je huurwoning in Roswinkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Roswinkel

Starterswoningen in Roswinkel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Roswinkel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roswinkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Roswinkel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Roswinkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roswinkel is 2.629 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.078 euro).

Leeftijden Roswinkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roswinkel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Roswinkel

Roswinkel bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.