De Huizenmarkt in Ouderkerk aan den IJssel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ouderkerk aan den IJssel

Woningmarkt Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel is een plaats in de gemeente Krimpenerwaard. Deze plaats telt volgens het CBS 55.670 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouderkerk aan den IJssel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 563.189 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 563.189
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Ouderkerk aan den IJssel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouderkerk aan den IJssel is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouderkerk aan den IJssel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ouderkerk aan den IJssel.

Woningen recent verkocht in Ouderkerk aan den IJssel

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouderkerk aan den IJssel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouderkerk aan den IJssel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouderkerk aan den IJssel. Een eengezinswoning in Ouderkerk aan den IJssel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouderkerk aan den IJssel

In Ouderkerk aan den IJssel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouderkerk aan den IJssel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouderkerk aan den IJssel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ouderkerk aan den IJssel
Binnenring: Nederland

Ouderkerk aan den IJssel waar ligt dat?

Woningen te koop Ouderkerk aan den IJssel

Wil je een huis kopen in Ouderkerk aan den IJssel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouderkerk aan den IJssel . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouderkerk aan den IJssel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouderkerk aan den IJssel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ouderkerk aan den IJssel. Zoek je huurwoning in Ouderkerk aan den IJssel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ouderkerk aan den IJssel

Starterswoningen in Ouderkerk aan den IJssel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ouderkerk aan den IJssel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouderkerk aan den IJssel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ouderkerk aan den IJssel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ouderkerk aan den IJssel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouderkerk aan den IJssel is 3.473 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.486 euro).

Leeftijden Ouderkerk aan den IJssel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouderkerk aan den IJssel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.