logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ouderkerk aan den IJssel

Begrijp de huizenprijzen in Ouderkerk aan den IJssel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel is een plaats in de gemeente Krimpenerwaard. Deze plaats telt volgens het CBS 57.700 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouderkerk aan den IJssel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 555.577 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 555.577
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ouderkerk aan den IJssel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouderkerk aan den IJssel is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouderkerk aan den IJssel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ouderkerk aan den IJssel.

Woningen recent verkocht in Ouderkerk aan den IJssel

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouderkerk aan den IJssel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouderkerk aan den IJssel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouderkerk aan den IJssel. Een eengezinswoning in Ouderkerk aan den IJssel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouderkerk aan den IJssel

In Ouderkerk aan den IJssel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouderkerk aan den IJssel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouderkerk aan den IJssel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ouderkerk aan den IJssel

Starterswoningen in Ouderkerk aan den IJssel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ouderkerk aan den IJssel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouderkerk aan den IJssel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ouderkerk aan den IJssel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ouderkerk aan den IJssel

Wil je een huis kopen in Ouderkerk aan den IJssel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouderkerk aan den IJssel . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouderkerk aan den IJssel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouderkerk aan den IJssel.

Bekijk alle koopwoningen in Ouderkerk aan den IJssel. Zoek je huurwoning in Ouderkerk aan den IJssel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ouderkerk aan den IJssel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouderkerk aan den IJssel is 3.841 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.492 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ouderkerk aan den IJssel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouderkerk aan den IJssel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.