De Huizenmarkt in Oude Pekela (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oude Pekela

Woningmarkt Oude Pekela

Oude Pekela is een plaats in de gemeente Pekela. Deze plaats telt volgens het CBS 13.745 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Pekela. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 287.835 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 287.835
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oude Pekela

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Pekela is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Pekela kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oude Pekela

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Pekela. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Pekela.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Pekela. Een eengezinswoning in Oude Pekela komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude Pekela

In Oude Pekela wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude Pekela

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude Pekela (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oude Pekela
Binnenring: Nederland

Oude Pekela waar ligt dat?

Woningen te koop Oude Pekela

Wil je een huis kopen in Oude Pekela? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Pekela . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Pekela alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Pekela.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oude Pekela. Zoek je huurwoning in Oude Pekela? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oude Pekela

Starterswoningen in Oude Pekela zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Pekela zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Pekela zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude Pekela? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oude Pekela

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Pekela is 1.992 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.951 euro).

Leeftijden Oude Pekela

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Pekela vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oude Pekela

Oude Pekela bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.