Huizenmarkt Oude Zandstraat en omgeving in Opijnen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oude Zandstraat

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Oude Zandstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Zandstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Zandstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oude Zandstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Zandstraat. Een woonboerderij in Oude Zandstraat komt het meest (25%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Oude Zandstraat waar ligt dat?

Woningen te koop Oude Zandstraat

Wil je een huis kopen in Oude Zandstraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Zandstraat . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Zandstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Zandstraat.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oude Zandstraat. Zoek je huurwoning in Oude Zandstraat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oude Zandstraat

Starterswoningen in Oude Zandstraat zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Zandstraat zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Zandstraat zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude Zandstraat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Alle woningen van Oude Zandstraat in Opijnen

Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Oude Zandstraat te Opijnen.

Adres Postcode Status
Oude Zandstraat 1 4184 EP Niet beschikbaar
Oude Zandstraat 2 4184 EP Te koop
Oude Zandstraat 2-A 4184 EP Niet beschikbaar
Oude Zandstraat 3 4184 EP Niet beschikbaar
Oude Zandstraat 4 4184 EP Niet beschikbaar
Oude Zandstraat 4-A 4184 EP Niet beschikbaar
Oude Zandstraat 5 4184 EP Niet beschikbaar
Oude Zandstraat 6 4184 EP Niet beschikbaar
Oude Zandstraat 7 4184 EP Niet beschikbaar