logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterleek

Begrijp de huizenprijzen in Oosterleek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterleek

Oosterleek is een plaats in de gemeente Drechterland. Deze plaats telt volgens het CBS 20.385 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterleek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 484.988 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 484.988
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oosterleek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterleek is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterleek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterleek.

Woningen recent verkocht in Oosterleek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterleek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterleek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oosterleek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterleek. Een eengezinswoning in Oosterleek komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterleek

In Oosterleek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterleek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterleek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterleek

Starterswoningen in Oosterleek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterleek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterleek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterleek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterleek

Wil je een huis kopen in Oosterleek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterleek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterleek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterleek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oosterleek.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterleek. Zoek je huurwoning in Oosterleek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterleek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterleek is 3.470 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.050 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterleek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterleek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterleek

Oosterleek bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.