logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nijverdal

Begrijp de huizenprijzen in Nijverdal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijverdal

Nijverdal is een plaats in de gemeente Hellendoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 36.261 inwoners. Momenteel staan er 60 woningen te koop en zijn er recent 156 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijverdal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.261 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 60
Woningen recent verkocht 156
Gemiddelde vraagprijs € 440.261
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nijverdal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijverdal is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijverdal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijverdal.

Woningen recent verkocht in Nijverdal

Er zijn recent 156 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijverdal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijverdal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijverdal. Een eengezinswoning in Nijverdal komt het meest (71%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijverdal

In Nijverdal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijverdal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijverdal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijverdal

Starterswoningen in Nijverdal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijverdal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijverdal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijverdal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijverdal

Wil je een huis kopen in Nijverdal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijverdal . Er staan momenteel 60 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijverdal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijverdal.

Bekijk alle koopwoningen in Nijverdal. Zoek je huurwoning in Nijverdal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijverdal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijverdal is 3.408 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.308 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijverdal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijverdal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nijverdal

Nijverdal bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.