Alle woningmarktinfo Nijetrijne in gemeente Weststellingwerf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nijetrijne

Een eerste blik op Nijetrijne

Nijetrijne is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijetrijne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 563.587 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 563.587
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nijetrijne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijetrijne is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijetrijne kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijetrijne

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijetrijne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijetrijne.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nijetrijne. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijetrijne. Een eengezinswoning in Nijetrijne komt het meest (33%) voor. Daarna komt een bungalow met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijetrijne

In Nijetrijne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nijetrijne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nijetrijne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijetrijne
Binnenring: Nederland

Nijetrijne waar ligt dat?

Woningen te koop in Nijetrijne

Wil je een huis kopen in Nijetrijne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijetrijne . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijetrijne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijetrijne.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijetrijne.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijetrijne. Zoek je huurwoning in Nijetrijne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijetrijne

Starterswoningen in Nijetrijne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijetrijne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijetrijne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijetrijne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijetrijne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijetrijne is 3.470 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.167 euro).

Leeftijden Nijetrijne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijetrijne vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nijetrijne

Nijetrijne bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.