Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nijetrijne

Begrijp de huizenprijzen in Nijetrijne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijetrijne

Nijetrijne is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijetrijne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 605.315 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 605.315
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nijetrijne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijetrijne is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijetrijne kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijetrijne

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijetrijne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijetrijne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijetrijne. Een eengezinswoning in Nijetrijne komt het meest (31%) voor. Daarna komt een bungalow met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijetrijne

In Nijetrijne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijetrijne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijetrijne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijetrijne

Starterswoningen in Nijetrijne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijetrijne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijetrijne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijetrijne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijetrijne

Wil je een huis kopen in Nijetrijne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijetrijne . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijetrijne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijetrijne.

Bekijk alle koopwoningen in Nijetrijne. Zoek je huurwoning in Nijetrijne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijetrijne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijetrijne is 3.946 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.932 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijetrijne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijetrijne vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nijetrijne

Nijetrijne bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.