Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nijeholtpade

Begrijp de huizenprijzen in Nijeholtpade met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijeholtpade

Nijeholtpade is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijeholtpade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 512.697 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 512.697
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nijeholtpade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijeholtpade is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijeholtpade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijeholtpade.

Woningen recent verkocht in Nijeholtpade

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijeholtpade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijeholtpade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijeholtpade. Een eengezinswoning in Nijeholtpade komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijeholtpade

In Nijeholtpade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijeholtpade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijeholtpade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijeholtpade

Starterswoningen in Nijeholtpade zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijeholtpade zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijeholtpade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijeholtpade? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijeholtpade

Wil je een huis kopen in Nijeholtpade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijeholtpade . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijeholtpade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijeholtpade.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijeholtpade.

Bekijk alle koopwoningen in Nijeholtpade. Zoek je huurwoning in Nijeholtpade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijeholtpade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijeholtpade is 2.951 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.945 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijeholtpade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijeholtpade vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nijeholtpade

Nijeholtpade bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.