logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwveen

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwveen

Nieuwveen is een plaats in de gemeente Nieuwkoop. Deze plaats telt volgens het CBS 29.463 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.419 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 598.419
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nieuwveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwveen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwveen.

Woningen recent verkocht in Nieuwveen

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwveen. Een eengezinswoning in Nieuwveen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwveen

In Nieuwveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwveen

Starterswoningen in Nieuwveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwveen

Wil je een huis kopen in Nieuwveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwveen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwveen.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwveen. Zoek je huurwoning in Nieuwveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwveen is 4.012 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.721 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwveen

Nieuwveen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.