De Huizenmarkt in Nieuwveen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwveen

Woningmarkt Nieuwveen

Nieuwveen is een plaats in de gemeente Nieuwkoop. Deze plaats telt volgens het CBS 18.820 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 575.741 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 575.741
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Nieuwveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwveen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwveen.

Woningen recent verkocht in Nieuwveen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwveen. Een eengezinswoning in Nieuwveen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwveen

In Nieuwveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwveen
Binnenring: Nederland

Nieuwveen waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwveen

Wil je een huis kopen in Nieuwveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwveen . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwveen. Zoek je huurwoning in Nieuwveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwveen

Starterswoningen in Nieuwveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwveen is 3.748 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.987 euro).

Leeftijden Nieuwveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwveen

Nieuwveen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.