Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuw Heeten

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw Heeten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw Heeten

Nieuw Heeten is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 37.145 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Heeten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 443.718 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 443.718
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Nieuw Heeten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Heeten is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Heeten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw Heeten.

Woningen recent verkocht in Nieuw Heeten

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Heeten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Heeten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw Heeten. Een eengezinswoning in Nieuw Heeten komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw Heeten

In Nieuw Heeten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw Heeten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw Heeten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw Heeten

Starterswoningen in Nieuw Heeten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Heeten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Heeten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw Heeten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw Heeten

Wil je een huis kopen in Nieuw Heeten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Heeten . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Heeten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Heeten.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw Heeten. Zoek je huurwoning in Nieuw Heeten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw Heeten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Heeten is 4.018 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.278 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw Heeten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw Heeten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuw Heeten

Nieuw Heeten bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.