De Huizenmarkt in Nieuw-Amsterdam (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw-Amsterdam

Woningmarkt Nieuw-Amsterdam

Nieuw-Amsterdam is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Amsterdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 418.594 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 418.594
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Amsterdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Amsterdam is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Amsterdam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Amsterdam.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Amsterdam

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Amsterdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Amsterdam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Amsterdam. Een eengezinswoning in Nieuw-Amsterdam komt het meest (84%) voor. Daarna komt een galerijflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Amsterdam

In Nieuw-Amsterdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Amsterdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Amsterdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Amsterdam
Binnenring: Nederland

Nieuw-Amsterdam waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw-Amsterdam

Wil je een huis kopen in Nieuw-Amsterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Amsterdam . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Amsterdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Amsterdam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw-Amsterdam. Zoek je huurwoning in Nieuw-Amsterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw-Amsterdam

Starterswoningen in Nieuw-Amsterdam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Amsterdam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Amsterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Amsterdam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Amsterdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Amsterdam is 2.551 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.440 euro).

Leeftijden Nieuw-Amsterdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Amsterdam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuw-Amsterdam

Nieuw-Amsterdam bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.