logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Naarden

Begrijp de huizenprijzen in Naarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Naarden

Naarden is een plaats in de gemeente Gooise Meren. Deze plaats telt volgens het CBS 60.359 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 109 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Naarden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 891.846 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 109
Gemiddelde vraagprijs € 891.846
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Naarden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Naarden is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Naarden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Naarden.

Woningen recent verkocht in Naarden

Er zijn recent 109 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Naarden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Naarden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Naarden. Een eengezinswoning in Naarden komt het meest (55%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Naarden

In Naarden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Naarden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Naarden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Naarden

Starterswoningen in Naarden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Naarden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Naarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Naarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Naarden

Wil je een huis kopen in Naarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Naarden . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Naarden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Naarden.

Bekijk alle koopwoningen in Naarden. Zoek je huurwoning in Naarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Naarden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Naarden is 5.639 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.426 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Naarden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Naarden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Naarden

Naarden bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.