De Huizenmarkt in Naarden (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Naarden

Woningmarkt Naarden

Naarden is een plaats in de gemeente Gooise Meren. Deze plaats telt volgens het CBS 39.695 inwoners. Momenteel staan er 69 woningen te koop en zijn er recent 101 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Naarden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 825.906 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 69
Woningen recent verkocht 101
Gemiddelde vraagprijs € 825.906
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Naarden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Naarden is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Naarden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Naarden.

Woningen recent verkocht in Naarden

Er zijn recent 101 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Naarden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Naarden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Naarden. Een eengezinswoning in Naarden komt het meest (55%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Naarden

In Naarden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Naarden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Naarden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Naarden
Binnenring: Nederland

Naarden waar ligt dat?

Woningen te koop Naarden

Wil je een huis kopen in Naarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Naarden . Er staan momenteel 69 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Naarden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Naarden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Naarden. Zoek je huurwoning in Naarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Naarden

Starterswoningen in Naarden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Naarden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Naarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Naarden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Naarden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Naarden is 5.426 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.724 euro).

Leeftijden Naarden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Naarden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Naarden

Naarden bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.