Huizenmarkt Groeneweg en omgeving in Mijnsheerenland (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Groeneweg

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Groeneweg

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groeneweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groeneweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groeneweg. Een eengezinswoning in Groeneweg komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Groeneweg waar ligt dat?

Woningen te koop Groeneweg

Wil je een huis kopen in Groeneweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groeneweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groeneweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groeneweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Groeneweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Groeneweg. Zoek je huurwoning in Groeneweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Groeneweg

Starterswoningen in Groeneweg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Groeneweg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groeneweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Groeneweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Alle woningen van Groeneweg in Mijnsheerenland

Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht in Groeneweg te Mijnsheerenland.

Adres Postcode Status
Groeneweg 4 3271 LG Verkocht