logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mierlo

Begrijp de huizenprijzen in Mierlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mierlo

Mierlo is een plaats in de gemeente Geldrop-Mierlo. Deze plaats telt volgens het CBS 40.441 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mierlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 604.577 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 604.577
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Mierlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mierlo is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mierlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mierlo.

Woningen recent verkocht in Mierlo

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mierlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mierlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mierlo. Een eengezinswoning in Mierlo komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mierlo

In Mierlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mierlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mierlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mierlo

Starterswoningen in Mierlo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mierlo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mierlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mierlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mierlo

Wil je een huis kopen in Mierlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mierlo . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mierlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mierlo.

Bekijk alle koopwoningen in Mierlo. Zoek je huurwoning in Mierlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mierlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mierlo is 3.623 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.262 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mierlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mierlo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mierlo

Mierlo bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.