Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Geldrop-Mierlo

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Geldrop-Mierlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Geldrop-Mierlo

Geldrop-Mierlo is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 39.255 inwoners. Momenteel staan er 64 woningen te koop en zijn er recent 142 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geldrop-Mierlo. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 328.192.

Woningen te koop 64
Woningen recent verkocht 142
Gemiddelde vraagprijs € 488.485
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 328.192
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Geldrop-Mierlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geldrop-Mierlo is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geldrop-Mierlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geldrop-Mierlo.

Woningen recent verkocht in Geldrop-Mierlo

Er zijn recent 142 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geldrop-Mierlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geldrop-Mierlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geldrop-Mierlo. Een eengezinswoning in Geldrop-Mierlo komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geldrop-Mierlo

In Geldrop-Mierlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geldrop-Mierlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geldrop-Mierlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Geldrop-Mierlo

Starterswoningen in gemeente Geldrop-Mierlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Geldrop-Mierlo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Geldrop-Mierlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Geldrop-Mierlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Geldrop-Mierlo

Wil je een huis kopen in gemeente Geldrop-Mierlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Geldrop-Mierlo . Er staan momenteel 64 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geldrop-Mierlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geldrop-Mierlo.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Geldrop-Mierlo. Zoek je huurwoning in gemeente Geldrop-Mierlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geldrop-Mierlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geldrop-Mierlo is 3.492 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.320 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geldrop-Mierlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geldrop-Mierlo vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Geldrop-Mierlo

De gemeente Geldrop-Mierlo telt 2 plaatsen.

Geldrop Mierlo

Wijken van Geldrop-Mierlo

Geldrop-Mierlo bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.