De Huizenmarkt gemeente Geldrop-Mierlo (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geldrop-Mierlo

Woningmarkt Geldrop-Mierlo

Geldrop-Mierlo is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 39.255 inwoners. Momenteel staan er 162 woningen te koop en zijn er recent 159 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geldrop-Mierlo. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 162
Woningen recent verkocht 159
Gemiddelde vraagprijs € 458.714
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Geldrop-Mierlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geldrop-Mierlo is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geldrop-Mierlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geldrop-Mierlo.

Woningen recent verkocht in Geldrop-Mierlo

Er zijn recent 159 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geldrop-Mierlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geldrop-Mierlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geldrop-Mierlo. Een eengezinswoning in Geldrop-Mierlo komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geldrop-Mierlo

In Geldrop-Mierlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geldrop-Mierlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geldrop-Mierlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geldrop-Mierlo
Binnenring: Nederland

Geldrop-Mierlo waar ligt dat?

Woningen te koop Geldrop-Mierlo

Wil je een huis kopen in Geldrop-Mierlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geldrop-Mierlo . Er staan momenteel 162 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geldrop-Mierlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geldrop-Mierlo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geldrop-Mierlo. Zoek je huurwoning in Geldrop-Mierlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geldrop-Mierlo

Starterswoningen in Geldrop-Mierlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geldrop-Mierlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geldrop-Mierlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geldrop-Mierlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geldrop-Mierlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geldrop-Mierlo is 3.320 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.977 euro).

Leeftijden Geldrop-Mierlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geldrop-Mierlo vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Geldrop-Mierlo

De gemeente Geldrop-Mierlo telt 2 plaatsen.

Geldrop Mierlo

Alle wijken van Geldrop-Mierlo

Geldrop-Mierlo bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.