De Huizenmarkt in Middenbeemster (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Middenbeemster

Woningmarkt Middenbeemster

Middenbeemster is een plaats in de gemeente Beemster. Deze plaats telt volgens het CBS 3.090 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middenbeemster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 651.765 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 651.765
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Middenbeemster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middenbeemster is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middenbeemster moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middenbeemster.

Woningen recent verkocht in Middenbeemster

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middenbeemster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middenbeemster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middenbeemster. Een eengezinswoning in Middenbeemster komt het meest (68%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middenbeemster

In Middenbeemster wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middenbeemster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middenbeemster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Middenbeemster
Binnenring: Nederland

Middenbeemster waar ligt dat?

Woningen te koop Middenbeemster

Wil je een huis kopen in Middenbeemster? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middenbeemster . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middenbeemster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middenbeemster.

Bekijk hier alle koopwoningen in Middenbeemster. Zoek je huurwoning in Middenbeemster? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Middenbeemster

Starterswoningen in Middenbeemster zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middenbeemster zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middenbeemster zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Middenbeemster? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middenbeemster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middenbeemster is 3.933 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.982 euro).

Leeftijden Middenbeemster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middenbeemster vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Middenbeemster

Middenbeemster bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.