logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Middenbeemster

Begrijp de huizenprijzen in Middenbeemster met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Middenbeemster

Middenbeemster is een plaats in de gemeente Purmerend. Deze plaats telt volgens het CBS 93.992 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middenbeemster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 654.374 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 654.374
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Middenbeemster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middenbeemster is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middenbeemster moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middenbeemster.

Woningen recent verkocht in Middenbeemster

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middenbeemster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middenbeemster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middenbeemster. Een eengezinswoning in Middenbeemster komt het meest (67%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middenbeemster

In Middenbeemster wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middenbeemster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middenbeemster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Middenbeemster

Starterswoningen in Middenbeemster zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middenbeemster zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middenbeemster zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Middenbeemster? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Middenbeemster

Wil je een huis kopen in Middenbeemster? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middenbeemster . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middenbeemster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middenbeemster.

Bekijk alle koopwoningen in Middenbeemster. Zoek je huurwoning in Middenbeemster? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Middenbeemster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middenbeemster is 4.285 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.984 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Middenbeemster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middenbeemster vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Middenbeemster

Middenbeemster bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.