Huizenprijzen en de huizenmarkt in Marle

Begrijp de huizenprijzen in Marle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marle

Marle is een plaats in de gemeente Olst-Wijhe. Deze plaats telt volgens het CBS 18.045 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 406.346 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 406.346
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Marle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marle is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marle.

Woningen recent verkocht in Marle

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marle.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Marle. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marle. Een woonboerderij in Marle komt het meest (50%) voor. Daarna komt een herenhuis met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marle

In Marle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Marle

Starterswoningen in Marle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Marle zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marle

Wil je een huis kopen in Marle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marle . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marle.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Marle.

Bekijk alle koopwoningen in Marle. Zoek je huurwoning in Marle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marle is 3.864 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.524 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marle vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Marle

Marle bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.