logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mariënheem

Begrijp de huizenprijzen in Mariënheem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mariënheem

Mariënheem is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 38.500 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariënheem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 499.683 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 499.683
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Mariënheem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mariënheem is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mariënheem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mariënheem

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariënheem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mariënheem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mariënheem. Een eengezinswoning in Mariënheem komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mariënheem

In Mariënheem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mariënheem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mariënheem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mariënheem

Starterswoningen in Mariënheem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mariënheem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mariënheem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mariënheem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mariënheem

Wil je een huis kopen in Mariënheem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mariënheem . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Mariënheem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mariënheem.

Bekijk alle koopwoningen in Mariënheem. Zoek je huurwoning in Mariënheem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mariënheem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mariënheem is 3.735 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.296 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mariënheem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mariënheem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mariënheem

Mariënheem bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.