De Huizenmarkt in Mariënheem (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mariënheem

Woningmarkt Mariënheem

Mariënheem is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 37.145 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariënheem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 472.853 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 472.853
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Mariënheem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mariënheem is 83 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mariënheem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mariënheem

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mariënheem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mariënheem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mariënheem. Een eengezinswoning in Mariënheem komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mariënheem

In Mariënheem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mariënheem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mariënheem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mariënheem
Binnenring: Nederland

Mariënheem waar ligt dat?

Woningen te koop Mariënheem

Wil je een huis kopen in Mariënheem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mariënheem . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mariënheem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mariënheem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mariënheem. Zoek je huurwoning in Mariënheem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mariënheem

Starterswoningen in Mariënheem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mariënheem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mariënheem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mariënheem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mariënheem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mariënheem is 2.672 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.660 euro).

Leeftijden Mariënheem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mariënheem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Mariënheem

Mariënheem bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.