Huizenmarkt Prins Hessen Casselstraat en omgeving in Maastricht (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Prins Hessen Casselstraat

Woningmarkt Prins Hessen Casselstraat

Prins Hessen Casselstraat is een straat in de plaats Maastricht binnen de gemeente Maastricht . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Prins Hessen Casselstraat in Maastricht. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 902.849
Percentage gezinnen met kinderen 7%

Verkoopduur woningen in Prins Hessen Casselstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Prins Hessen Casselstraat is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Prins Hessen Casselstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Prins Hessen Casselstraat.

Woningen recent verkocht in Prins Hessen Casselstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Prins Hessen Casselstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Prins Hessen Casselstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Prins Hessen Casselstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Prins Hessen Casselstraat. Een herenhuis in Prins Hessen Casselstraat komt het meest (50%) voor. Daarna komt een beneden + bovenwoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Prins Hessen Casselstraat

In Prins Hessen Casselstraat wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Prins Hessen Casselstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Prins Hessen Casselstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Prins Hessen Casselstraat
Binnenring: Nederland

Prins Hessen Casselstraat waar ligt dat?

Woningen te koop Prins Hessen Casselstraat

Wil je een huis kopen in Prins Hessen Casselstraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Prins Hessen Casselstraat . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Prins Hessen Casselstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Prins Hessen Casselstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Prins Hessen Casselstraat.

Bekijk hier alle koopwoningen in Prins Hessen Casselstraat. Zoek je huurwoning in Prins Hessen Casselstraat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Prins Hessen Casselstraat

Starterswoningen in Prins Hessen Casselstraat zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Prins Hessen Casselstraat zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Prins Hessen Casselstraat zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Prins Hessen Casselstraat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Prins Hessen Casselstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Prins Hessen Casselstraat is 4.808 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.626 euro).

Leeftijden Prins Hessen Casselstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Prins Hessen Casselstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Prins Hessen Casselstraat in Maastricht

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Prins Hessen Casselstraat te Maastricht.

Adres Postcode Status
Prins Hessen Casselstraat 2 6211 JZ Te huur
Prins Hessen Casselstraat 4 6211 JZ Niet beschikbaar
Prins Hessen Casselstraat 6 6211 JZ Niet beschikbaar
Prins Hessen Casselstraat 7 6211 JZ Niet beschikbaar
Prins Hessen Casselstraat 8 6211 JZ Niet beschikbaar
Prins Hessen Casselstraat 9 6211 JZ Niet beschikbaar