Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maarsbergen

Begrijp de huizenprijzen in Maarsbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maarsbergen

Maarsbergen is een plaats in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze plaats telt volgens het CBS 35.825 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarsbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 767.973 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 767.973
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Maarsbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maarsbergen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maarsbergen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Maarsbergen

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarsbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maarsbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maarsbergen. Een eengezinswoning in Maarsbergen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maarsbergen

In Maarsbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maarsbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maarsbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maarsbergen

Starterswoningen in Maarsbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maarsbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maarsbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maarsbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maarsbergen

Wil je een huis kopen in Maarsbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maarsbergen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maarsbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maarsbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Maarsbergen. Zoek je huurwoning in Maarsbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maarsbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maarsbergen is 4.011 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.089 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maarsbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maarsbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maarsbergen

Maarsbergen bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.