De Huizenmarkt in Maarn (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Maarn

Woningmarkt Maarn

Maarn is een plaats in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze plaats telt volgens het CBS 35.825 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 729.811 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 729.811
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Maarn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maarn is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maarn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maarn.

Woningen recent verkocht in Maarn

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maarn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maarn. Een eengezinswoning in Maarn komt het meest (68%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maarn

In Maarn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maarn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maarn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maarn
Binnenring: Nederland

Maarn waar ligt dat?

Woningen te koop Maarn

Wil je een huis kopen in Maarn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maarn . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maarn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maarn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Maarn. Zoek je huurwoning in Maarn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Maarn

Starterswoningen in Maarn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maarn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maarn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maarn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maarn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maarn is 4.765 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.309 euro).

Leeftijden Maarn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maarn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Maarn

Maarn bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.