Huizenprijzen en de huizenmarkt in Luxwoude

Begrijp de huizenprijzen in Luxwoude met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Luxwoude

Luxwoude is een plaats in de gemeente Opsterland. Deze plaats telt volgens het CBS 38.975 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luxwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 537.290 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 537.290
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Luxwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Luxwoude is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Luxwoude kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Luxwoude

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luxwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Luxwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Luxwoude. Een eengezinswoning in Luxwoude komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Luxwoude

In Luxwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Luxwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Luxwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Luxwoude

Starterswoningen in Luxwoude zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Luxwoude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Luxwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Luxwoude? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Luxwoude

Wil je een huis kopen in Luxwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Luxwoude . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Luxwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Luxwoude.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Luxwoude.

Bekijk alle koopwoningen in Luxwoude. Zoek je huurwoning in Luxwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Luxwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Luxwoude is 2.753 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.513 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Luxwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Luxwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Luxwoude

Luxwoude bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.