De Huizenmarkt in Lopikerkapel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lopikerkapel

Woningmarkt Lopikerkapel

Lopikerkapel is een plaats in de gemeente Lopik. Deze plaats telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lopikerkapel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 509.825 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 509.825
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Lopikerkapel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lopikerkapel is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lopikerkapel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lopikerkapel.

Woningen recent verkocht in Lopikerkapel

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lopikerkapel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lopikerkapel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lopikerkapel. Een eengezinswoning in Lopikerkapel komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lopikerkapel

In Lopikerkapel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lopikerkapel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lopikerkapel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lopikerkapel
Binnenring: Nederland

Lopikerkapel waar ligt dat?

Woningen te koop Lopikerkapel

Wil je een huis kopen in Lopikerkapel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lopikerkapel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lopikerkapel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lopikerkapel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lopikerkapel. Zoek je huurwoning in Lopikerkapel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lopikerkapel

Starterswoningen in Lopikerkapel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lopikerkapel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lopikerkapel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lopikerkapel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lopikerkapel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lopikerkapel is 3.760 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.854 euro).

Leeftijden Lopikerkapel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lopikerkapel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lopikerkapel

Lopikerkapel bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.