logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lopikerkapel

Begrijp de huizenprijzen in Lopikerkapel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lopikerkapel

Lopikerkapel is een plaats in de gemeente Lopik. Deze plaats telt volgens het CBS 14.704 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lopikerkapel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 465.768 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 465.768
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Lopikerkapel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lopikerkapel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lopikerkapel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lopikerkapel.

Woningen recent verkocht in Lopikerkapel

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lopikerkapel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lopikerkapel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lopikerkapel. Een eengezinswoning in Lopikerkapel komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lopikerkapel

In Lopikerkapel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lopikerkapel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lopikerkapel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lopikerkapel

Starterswoningen in Lopikerkapel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lopikerkapel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lopikerkapel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lopikerkapel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lopikerkapel

Wil je een huis kopen in Lopikerkapel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lopikerkapel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lopikerkapel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lopikerkapel.

Bekijk alle koopwoningen in Lopikerkapel. Zoek je huurwoning in Lopikerkapel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lopikerkapel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lopikerkapel is 3.646 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.290 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lopikerkapel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lopikerkapel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lopikerkapel

Lopikerkapel bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.