Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lierderholthuis

Begrijp de huizenprijzen in Lierderholthuis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lierderholthuis

Lierderholthuis is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 37.145 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lierderholthuis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 505.901 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 505.901
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Lierderholthuis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lierderholthuis is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lierderholthuis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lierderholthuis.

Woningen recent verkocht in Lierderholthuis

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lierderholthuis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lierderholthuis.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lierderholthuis. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lierderholthuis. Een eengezinswoning in Lierderholthuis komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lierderholthuis

In Lierderholthuis wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lierderholthuis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lierderholthuis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lierderholthuis

Starterswoningen in Lierderholthuis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lierderholthuis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lierderholthuis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lierderholthuis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lierderholthuis

Wil je een huis kopen in Lierderholthuis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lierderholthuis . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lierderholthuis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lierderholthuis.

Bekijk alle koopwoningen in Lierderholthuis. Zoek je huurwoning in Lierderholthuis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lierderholthuis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lierderholthuis is 2.913 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.992 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lierderholthuis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lierderholthuis vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lierderholthuis

Lierderholthuis bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.