Huizenmarkt Mengelenbergseweg en omgeving in Lengel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mengelenbergseweg

Woningmarkt Mengelenbergseweg

Mengelenbergseweg is een straat in de plaats Lengel binnen de gemeente Montferland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mengelenbergseweg in Lengel. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 595.607
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Mengelenbergseweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mengelenbergseweg is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mengelenbergseweg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mengelenbergseweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mengelenbergseweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mengelenbergseweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Mengelenbergseweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Mengelenbergseweg

In Mengelenbergseweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mengelenbergseweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mengelenbergseweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mengelenbergseweg
Binnenring: Nederland

Mengelenbergseweg waar ligt dat?

Woningen te koop Mengelenbergseweg

Wil je een huis kopen in Mengelenbergseweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mengelenbergseweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mengelenbergseweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mengelenbergseweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Mengelenbergseweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mengelenbergseweg. Zoek je huurwoning in Mengelenbergseweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mengelenbergseweg

Starterswoningen in Mengelenbergseweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mengelenbergseweg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mengelenbergseweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mengelenbergseweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mengelenbergseweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mengelenbergseweg is 2.660 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.580 euro).

Leeftijden Mengelenbergseweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mengelenbergseweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Mengelenbergseweg in Lengel

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Mengelenbergseweg te Lengel.

Adres Postcode Status
Mengelenbergseweg 1 7044 AD Niet beschikbaar
Mengelenbergseweg 3 7044 AD Niet beschikbaar