Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lemiers

Begrijp de huizenprijzen in Lemiers met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lemiers

Lemiers is een plaats in de gemeente Vaals. Deze plaats telt volgens het CBS 9.870 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemiers. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 388.720 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 388.720
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Lemiers

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemiers is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lemiers kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lemiers

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemiers. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemiers.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemiers. Een eengezinswoning in Lemiers komt het meest (69%) voor. Daarna komt een landhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemiers

In Lemiers wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lemiers

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lemiers (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lemiers

Starterswoningen in Lemiers zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lemiers zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemiers zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lemiers? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lemiers

Wil je een huis kopen in Lemiers? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemiers . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemiers alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemiers.

Bekijk alle koopwoningen in Lemiers. Zoek je huurwoning in Lemiers? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lemiers

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemiers is 2.990 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.622 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lemiers

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemiers vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lemiers

Lemiers bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.