De Huizenmarkt in Lemelerveld (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lemelerveld

Woningmarkt Lemelerveld

Lemelerveld is een plaats in de gemeente Dalfsen. Deze plaats telt volgens het CBS 28.240 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemelerveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 431.653 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 431.653
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Lemelerveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemelerveld is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lemelerveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lemelerveld.

Woningen recent verkocht in Lemelerveld

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemelerveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemelerveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemelerveld. Een eengezinswoning in Lemelerveld komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemelerveld

In Lemelerveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lemelerveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lemelerveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lemelerveld
Binnenring: Nederland

Lemelerveld waar ligt dat?

Woningen te koop Lemelerveld

Wil je een huis kopen in Lemelerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemelerveld . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemelerveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemelerveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lemelerveld. Zoek je huurwoning in Lemelerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lemelerveld

Starterswoningen in Lemelerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lemelerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemelerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lemelerveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lemelerveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemelerveld is 3.146 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.625 euro).

Leeftijden Lemelerveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemelerveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lemelerveld

Lemelerveld bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.