logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lemelerveld

Begrijp de huizenprijzen in Lemelerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lemelerveld

Lemelerveld is een plaats in de gemeente Dalfsen. Deze plaats telt volgens het CBS 29.612 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemelerveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 497.299 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 497.299
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lemelerveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemelerveld is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lemelerveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lemelerveld.

Woningen recent verkocht in Lemelerveld

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemelerveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemelerveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemelerveld. Een eengezinswoning in Lemelerveld komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemelerveld

In Lemelerveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lemelerveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lemelerveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lemelerveld

Starterswoningen in Lemelerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lemelerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemelerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lemelerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lemelerveld

Wil je een huis kopen in Lemelerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemelerveld . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemelerveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemelerveld.

Bekijk alle koopwoningen in Lemelerveld. Zoek je huurwoning in Lemelerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lemelerveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemelerveld is 3.406 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.129 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lemelerveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemelerveld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lemelerveld

Lemelerveld bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.