logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Langelille

Begrijp de huizenprijzen in Langelille met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Langelille

Langelille is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 26.467 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langelille. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 441.179 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 441.179
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Langelille

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langelille is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langelille kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Langelille

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langelille. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langelille.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langelille. Een eengezinswoning in Langelille komt het meest (80%) voor. Daarna komt een landhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langelille

In Langelille wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langelille

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langelille (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Langelille

Starterswoningen in Langelille zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Langelille zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langelille zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Langelille? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Langelille

Wil je een huis kopen in Langelille? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langelille . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Langelille alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langelille.

Bekijk alle koopwoningen in Langelille. Zoek je huurwoning in Langelille? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Langelille

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langelille is 3.279 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.314 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Langelille

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langelille vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Langelille

Langelille bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.