De Huizenmarkt in Langedijke (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Langedijke

Woningmarkt Langedijke

Langedijke is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langedijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 929.071 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 929.071
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Langedijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langedijke is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langedijke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langedijke.

Woningen recent verkocht in Langedijke

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langedijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langedijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langedijke. Een eengezinswoning in Langedijke komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langedijke

In Langedijke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langedijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langedijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langedijke
Binnenring: Nederland

Langedijke waar ligt dat?

Woningen te koop Langedijke

Wil je een huis kopen in Langedijke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langedijke . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Langedijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langedijke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Langedijke. Zoek je huurwoning in Langedijke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Langedijke

Starterswoningen in Langedijke zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langedijke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langedijke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langedijke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langedijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langedijke is 2.590 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.848 euro).

Leeftijden Langedijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langedijke vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Langedijke

Langedijke bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.