logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Landgraaf

Begrijp de huizenprijzen in Landgraaf met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Landgraaf

Landgraaf is een plaats in de gemeente Landgraaf. Deze plaats telt volgens het CBS 37.175 inwoners. Momenteel staan er 64 woningen te koop en zijn er recent 161 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landgraaf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 325.945 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 64
Woningen recent verkocht 161
Gemiddelde vraagprijs € 325.945
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Landgraaf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landgraaf is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landgraaf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landgraaf.

Woningen recent verkocht in Landgraaf

Er zijn recent 161 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landgraaf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landgraaf.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landgraaf. Een eengezinswoning in Landgraaf komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landgraaf

In Landgraaf wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landgraaf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landgraaf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Landgraaf

Starterswoningen in Landgraaf zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Landgraaf zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landgraaf zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Landgraaf? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Landgraaf

Wil je een huis kopen in Landgraaf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landgraaf . Er staan momenteel 64 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landgraaf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landgraaf.

Bekijk alle koopwoningen in Landgraaf. Zoek je huurwoning in Landgraaf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Landgraaf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landgraaf is 2.332 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.233 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Landgraaf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landgraaf vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Landgraaf

Landgraaf bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.