logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Landgraaf

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Landgraaf met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Landgraaf

Landgraaf is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 37.175 inwoners. Momenteel staan er 82 woningen te koop en zijn er recent 178 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landgraaf. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 262.230.

Woningen te koop 82
Woningen recent verkocht 178
Gemiddelde vraagprijs € 327.712
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 262.230
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Landgraaf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landgraaf is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landgraaf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landgraaf.

Woningen recent verkocht in Landgraaf

Er zijn recent 178 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landgraaf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landgraaf.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landgraaf. Een eengezinswoning in Landgraaf komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landgraaf

In Landgraaf wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landgraaf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landgraaf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Landgraaf

Starterswoningen in gemeente Landgraaf zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Landgraaf zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Landgraaf zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Landgraaf? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Landgraaf

Wil je een huis kopen in gemeente Landgraaf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Landgraaf . Er staan momenteel 82 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landgraaf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landgraaf.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Landgraaf. Zoek je huurwoning in gemeente Landgraaf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Landgraaf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landgraaf is 2.351 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.241 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Landgraaf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landgraaf vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Landgraaf

De gemeente Landgraaf telt 1 plaats.

Landgraaf

Wijken van Landgraaf

Landgraaf bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.