De Huizenmarkt gemeente Landgraaf (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Landgraaf

Woningmarkt Landgraaf

Landgraaf is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 37.605 inwoners. Momenteel staan er 125 woningen te koop en zijn er recent 327 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landgraaf. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 262.230.

Woningen te koop 125
Woningen recent verkocht 327
Gemiddelde vraagprijs € 314.036
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 262.230
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Landgraaf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landgraaf is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landgraaf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landgraaf.

Woningen recent verkocht in Landgraaf

Er zijn recent 327 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landgraaf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landgraaf.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landgraaf. Een eengezinswoning in Landgraaf komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landgraaf

In Landgraaf wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landgraaf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landgraaf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Landgraaf
Binnenring: Nederland

Landgraaf waar ligt dat?

Woningen te koop Landgraaf

Wil je een huis kopen in Landgraaf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landgraaf . Er staan momenteel 125 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landgraaf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landgraaf.

Bekijk hier alle koopwoningen in Landgraaf. Zoek je huurwoning in Landgraaf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Landgraaf

Starterswoningen in Landgraaf zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Landgraaf zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landgraaf zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Landgraaf? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Landgraaf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landgraaf is 2.276 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.194 euro).

Leeftijden Landgraaf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landgraaf vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Landgraaf

De gemeente Landgraaf telt 1 plaats.

Landgraaf

Alle wijken van Landgraaf

Landgraaf bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.