logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lage Vuursche

Begrijp de huizenprijzen in Lage Vuursche met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lage Vuursche

Lage Vuursche is een plaats in de gemeente Baarn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.008 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Vuursche. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.067.183 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.067.183
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Lage Vuursche

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lage Vuursche is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lage Vuursche kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lage Vuursche

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Vuursche. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lage Vuursche.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lage Vuursche. Een eengezinswoning in Lage Vuursche komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lage Vuursche

In Lage Vuursche wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lage Vuursche

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lage Vuursche (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lage Vuursche

Starterswoningen in Lage Vuursche zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lage Vuursche zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lage Vuursche zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lage Vuursche? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lage Vuursche

Wil je een huis kopen in Lage Vuursche? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lage Vuursche . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lage Vuursche alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lage Vuursche.

Bekijk alle koopwoningen in Lage Vuursche. Zoek je huurwoning in Lage Vuursche? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lage Vuursche

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lage Vuursche is 5.393 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.964 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lage Vuursche

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lage Vuursche vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lage Vuursche

Lage Vuursche bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.