De Huizenmarkt in Lage Vuursche (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lage Vuursche

Woningmarkt Lage Vuursche

Lage Vuursche is een plaats in de gemeente Baarn. Deze plaats telt volgens het CBS 24.615 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Vuursche. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.367.711 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.367.711
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Lage Vuursche

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lage Vuursche is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lage Vuursche kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lage Vuursche

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Vuursche. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lage Vuursche.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lage Vuursche. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lage Vuursche. Een eengezinswoning in Lage Vuursche komt het meest (61%) voor. Daarna komt een villa met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lage Vuursche

In Lage Vuursche wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lage Vuursche

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lage Vuursche (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lage Vuursche
Binnenring: Nederland

Lage Vuursche waar ligt dat?

Woningen te koop Lage Vuursche

Wil je een huis kopen in Lage Vuursche? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lage Vuursche . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lage Vuursche alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lage Vuursche.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lage Vuursche. Zoek je huurwoning in Lage Vuursche? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lage Vuursche

Starterswoningen in Lage Vuursche zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lage Vuursche zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lage Vuursche zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lage Vuursche? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lage Vuursche

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lage Vuursche is 5.191 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.025 euro).

Leeftijden Lage Vuursche

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lage Vuursche vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lage Vuursche

Lage Vuursche bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.