De Huizenmarkt in Kortehemmen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kortehemmen

Woningmarkt Kortehemmen

Kortehemmen is een plaats in de gemeente Smallingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 55.885 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kortehemmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 861.666 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 861.666
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kortehemmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kortehemmen is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kortehemmen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kortehemmen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kortehemmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kortehemmen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kortehemmen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kortehemmen. Een woonboerderij in Kortehemmen komt het meest (44%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kortehemmen

In Kortehemmen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kortehemmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kortehemmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kortehemmen
Binnenring: Nederland

Kortehemmen waar ligt dat?

Woningen te koop Kortehemmen

Wil je een huis kopen in Kortehemmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kortehemmen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kortehemmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kortehemmen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kortehemmen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kortehemmen. Zoek je huurwoning in Kortehemmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kortehemmen

Starterswoningen in Kortehemmen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kortehemmen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kortehemmen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kortehemmen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kortehemmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kortehemmen is 3.170 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.999 euro).

Leeftijden Kortehemmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kortehemmen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kortehemmen

Kortehemmen bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.