Koopwoningen in Roermond

Bekijk alle 158 woningen te koop in Roermond. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Roermond die je zoekt.

Makelaars in Roermond

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Roermond? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Roermond. Een koopwoning bezichtigen in Roermond? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Roermond

Er staan 158 woningen te koop in Roermond die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Roermond.

Huis te koop in Roermond

Roermond is een plaats in de gemeente Roermond binnen de provincie Limburg. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Roermond ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Roermond. Kan je jouw woning niet vinden in Roermond? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Roermond op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Roermond? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Roermond! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Roermond, koophuizen Roermond of 4 kamer woningen Roermond.
Instellingen zijn opgeslagen