De Huizenmarkt in Koekange (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Koekange

Woningmarkt Koekange

Koekange is een plaats in de gemeente De Wolden. Deze plaats telt volgens het CBS 23.845 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koekange. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 508.567 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 508.567
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Koekange

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koekange is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koekange kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Koekange

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koekange. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koekange.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koekange. Een eengezinswoning in Koekange komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koekange

In Koekange wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koekange

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koekange (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koekange
Binnenring: Nederland

Koekange waar ligt dat?

Woningen te koop Koekange

Wil je een huis kopen in Koekange? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koekange . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koekange alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koekange.

Bekijk hier alle koopwoningen in Koekange. Zoek je huurwoning in Koekange? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Koekange

Starterswoningen in Koekange zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koekange zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koekange zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koekange? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koekange

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koekange is 2.706 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.839 euro).

Leeftijden Koekange

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koekange vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Koekange

Koekange bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.