logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Koekange

Begrijp de huizenprijzen in Koekange met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Koekange

Koekange is een plaats in de gemeente De Wolden. Deze plaats telt volgens het CBS 24.602 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koekange. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 528.765 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 528.765
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Koekange

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koekange is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koekange kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Koekange

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koekange. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koekange.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koekange. Een eengezinswoning in Koekange komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koekange

In Koekange wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koekange

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koekange (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Koekange

Starterswoningen in Koekange zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koekange zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koekange zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Koekange? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Koekange

Wil je een huis kopen in Koekange? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koekange . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koekange alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koekange.

Bekijk alle koopwoningen in Koekange. Zoek je huurwoning in Koekange? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Koekange

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koekange is 2.526 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.715 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Koekange

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koekange vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Koekange

Koekange bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.