Huizenprijzen en de huizenmarkt in Klazienaveen

Begrijp de huizenprijzen in Klazienaveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Klazienaveen

Klazienaveen is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 66 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klazienaveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 320.191 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 66
Gemiddelde vraagprijs € 320.191
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Klazienaveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klazienaveen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klazienaveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Klazienaveen.

Woningen recent verkocht in Klazienaveen

Er zijn recent 66 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klazienaveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klazienaveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klazienaveen. Een eengezinswoning in Klazienaveen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klazienaveen

In Klazienaveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klazienaveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klazienaveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Klazienaveen

Starterswoningen in Klazienaveen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klazienaveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klazienaveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Klazienaveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Klazienaveen

Wil je een huis kopen in Klazienaveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klazienaveen . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klazienaveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klazienaveen.

Bekijk alle koopwoningen in Klazienaveen. Zoek je huurwoning in Klazienaveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Klazienaveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klazienaveen is 2.422 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.296 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Klazienaveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klazienaveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Klazienaveen

Klazienaveen bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.