Huizenprijzen en de huizenmarkt in Katwoude

Begrijp de huizenprijzen in Katwoude met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Katwoude

Katwoude is een plaats in de gemeente Waterland. Deze plaats telt volgens het CBS 16.820 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.008.721 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.008.721
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Katwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Katwoude is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Katwoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Katwoude.

Woningen recent verkocht in Katwoude

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Katwoude.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Katwoude. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Katwoude. Een eengezinswoning in Katwoude komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Katwoude

In Katwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Katwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Katwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Katwoude

Starterswoningen in Katwoude zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Katwoude zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Katwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Katwoude? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Katwoude

Wil je een huis kopen in Katwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Katwoude . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Katwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Katwoude.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Katwoude.

Bekijk alle koopwoningen in Katwoude. Zoek je huurwoning in Katwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Katwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Katwoude is 7.051 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.096 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Katwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Katwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Katwoude

Katwoude bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.