logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kamperveen

Begrijp de huizenprijzen in Kamperveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kamperveen

Kamperveen is een plaats in de gemeente Kampen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.614 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamperveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 791.299 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 791.299
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Kamperveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kamperveen is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kamperveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kamperveen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamperveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kamperveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kamperveen. Een eengezinswoning in Kamperveen komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kamperveen

In Kamperveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kamperveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kamperveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kamperveen

Starterswoningen in Kamperveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kamperveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kamperveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kamperveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kamperveen

Wil je een huis kopen in Kamperveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kamperveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kamperveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kamperveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kamperveen.

Bekijk alle koopwoningen in Kamperveen. Zoek je huurwoning in Kamperveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kamperveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kamperveen is 5.525 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.190 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kamperveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kamperveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kamperveen

Kamperveen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.