De Huizenmarkt in Kamerik (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kamerik

Woningmarkt Kamerik

Kamerik is een plaats in de gemeente Woerden. Deze plaats telt volgens het CBS 49.465 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamerik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 675.567 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 675.567
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kamerik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kamerik is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kamerik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kamerik.

Woningen recent verkocht in Kamerik

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamerik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kamerik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kamerik. Een eengezinswoning in Kamerik komt het meest (74%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kamerik

In Kamerik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kamerik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kamerik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kamerik
Binnenring: Nederland

Kamerik waar ligt dat?

Woningen te koop Kamerik

Wil je een huis kopen in Kamerik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kamerik . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kamerik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kamerik.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kamerik. Zoek je huurwoning in Kamerik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kamerik

Starterswoningen in Kamerik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kamerik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kamerik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kamerik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kamerik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kamerik is 4.425 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.677 euro).

Leeftijden Kamerik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kamerik vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kamerik

Kamerik bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.