logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kamerik

Begrijp de huizenprijzen in Kamerik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kamerik

Kamerik is een plaats in de gemeente Woerden. Deze plaats telt volgens het CBS 53.244 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamerik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 770.502 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 770.502
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kamerik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kamerik is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kamerik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kamerik.

Woningen recent verkocht in Kamerik

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamerik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kamerik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kamerik. Een eengezinswoning in Kamerik komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kamerik

In Kamerik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kamerik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kamerik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kamerik

Starterswoningen in Kamerik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kamerik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kamerik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kamerik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kamerik

Wil je een huis kopen in Kamerik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kamerik . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kamerik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kamerik.

Bekijk alle koopwoningen in Kamerik. Zoek je huurwoning in Kamerik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kamerik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kamerik is 5.047 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.103 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kamerik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kamerik vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kamerik

Kamerik bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.