De Huizenmarkt in Jonkerslân (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Jonkerslân

Woningmarkt Jonkerslân

Jonkerslân is een plaats in de gemeente Opsterland. Deze plaats telt volgens het CBS 38.975 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jonkerslân. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 418.530 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 418.530
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Jonkerslân

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jonkerslân is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jonkerslân moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jonkerslân.

Woningen recent verkocht in Jonkerslân

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jonkerslân. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jonkerslân.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jonkerslân. Een eengezinswoning in Jonkerslân komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jonkerslân

In Jonkerslân wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jonkerslân

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jonkerslân (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jonkerslân
Binnenring: Nederland

Jonkerslân waar ligt dat?

Woningen te koop Jonkerslân

Wil je een huis kopen in Jonkerslân? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jonkerslân . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jonkerslân alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jonkerslân.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jonkerslân.

Bekijk hier alle koopwoningen in Jonkerslân. Zoek je huurwoning in Jonkerslân? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Jonkerslân

Starterswoningen in Jonkerslân zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jonkerslân zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jonkerslân zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jonkerslân? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jonkerslân

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jonkerslân is 3.944 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.763 euro).

Leeftijden Jonkerslân

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jonkerslân vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Jonkerslân

Jonkerslân bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.