Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hooglanderveen

Begrijp de huizenprijzen in Hooglanderveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hooglanderveen

Hooglanderveen is een plaats in de gemeente Amersfoort. Deze plaats telt volgens het CBS 155.165 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooglanderveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 689.269 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 689.269
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hooglanderveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hooglanderveen is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hooglanderveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hooglanderveen.

Woningen recent verkocht in Hooglanderveen

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooglanderveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hooglanderveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hooglanderveen. Een eengezinswoning in Hooglanderveen komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hooglanderveen

In Hooglanderveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hooglanderveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hooglanderveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hooglanderveen

Starterswoningen in Hooglanderveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hooglanderveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hooglanderveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hooglanderveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hooglanderveen

Wil je een huis kopen in Hooglanderveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hooglanderveen . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hooglanderveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hooglanderveen.

Bekijk alle koopwoningen in Hooglanderveen. Zoek je huurwoning in Hooglanderveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hooglanderveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hooglanderveen is 4.374 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.475 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hooglanderveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hooglanderveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hooglanderveen

Hooglanderveen bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.