Huizenmarkt Stobbenhaarweg en omgeving in Hoogenweg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stobbenhaarweg

Woningmarkt Stobbenhaarweg

Stobbenhaarweg is een straat in de plaats Hoogenweg binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stobbenhaarweg in Hoogenweg. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 654.135
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Stobbenhaarweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stobbenhaarweg is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stobbenhaarweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stobbenhaarweg.

Woningen recent verkocht in Stobbenhaarweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stobbenhaarweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stobbenhaarweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Stobbenhaarweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stobbenhaarweg. Een woonboerderij in Stobbenhaarweg komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Stobbenhaarweg

In Stobbenhaarweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stobbenhaarweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stobbenhaarweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stobbenhaarweg
Binnenring: Nederland

Stobbenhaarweg waar ligt dat?

Woningen te koop Stobbenhaarweg

Wil je een huis kopen in Stobbenhaarweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stobbenhaarweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stobbenhaarweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stobbenhaarweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Stobbenhaarweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stobbenhaarweg. Zoek je huurwoning in Stobbenhaarweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stobbenhaarweg

Starterswoningen in Stobbenhaarweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stobbenhaarweg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stobbenhaarweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stobbenhaarweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stobbenhaarweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stobbenhaarweg is 3.016 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.340 euro).

Leeftijden Stobbenhaarweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stobbenhaarweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Stobbenhaarweg in Hoogenweg

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Stobbenhaarweg te Hoogenweg.

Adres Postcode Status
Stobbenhaarweg 2 7793 HT Niet beschikbaar
Stobbenhaarweg 2-A 7793 HT Niet beschikbaar