Huizenmarkt Schietbaanweg en omgeving in Hoogenweg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schietbaanweg

Woningmarkt Schietbaanweg

Schietbaanweg is een straat in de plaats Hoogenweg binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schietbaanweg in Hoogenweg. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 654.135
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Schietbaanweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schietbaanweg is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schietbaanweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schietbaanweg.

Woningen recent verkocht in Schietbaanweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schietbaanweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schietbaanweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schietbaanweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schietbaanweg

In Schietbaanweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schietbaanweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schietbaanweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schietbaanweg
Binnenring: Nederland

Schietbaanweg waar ligt dat?

Woningen te koop Schietbaanweg

Wil je een huis kopen in Schietbaanweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schietbaanweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schietbaanweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schietbaanweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schietbaanweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schietbaanweg. Zoek je huurwoning in Schietbaanweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schietbaanweg

Starterswoningen in Schietbaanweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schietbaanweg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schietbaanweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schietbaanweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schietbaanweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schietbaanweg is 3.016 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.340 euro).

Leeftijden Schietbaanweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schietbaanweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Schietbaanweg in Hoogenweg

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Schietbaanweg te Hoogenweg.

Adres Postcode Status
Schietbaanweg 2 7793 HJ Niet beschikbaar