Huizenmarkt Hardenbergerveldweg en omgeving in Hoogenweg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hardenbergerveldweg

Woningmarkt Hardenbergerveldweg

Hardenbergerveldweg is een straat in de plaats Hoogenweg binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardenbergerveldweg in Hoogenweg. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 654.135
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Hardenbergerveldweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hardenbergerveldweg is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hardenbergerveldweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hardenbergerveldweg.

Woningen recent verkocht in Hardenbergerveldweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardenbergerveldweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hardenbergerveldweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hardenbergerveldweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hardenbergerveldweg. Een woonboerderij in Hardenbergerveldweg komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Hardenbergerveldweg

In Hardenbergerveldweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hardenbergerveldweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hardenbergerveldweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hardenbergerveldweg
Binnenring: Nederland

Hardenbergerveldweg waar ligt dat?

Woningen te koop Hardenbergerveldweg

Wil je een huis kopen in Hardenbergerveldweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hardenbergerveldweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hardenbergerveldweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hardenbergerveldweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hardenbergerveldweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hardenbergerveldweg. Zoek je huurwoning in Hardenbergerveldweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hardenbergerveldweg

Starterswoningen in Hardenbergerveldweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hardenbergerveldweg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hardenbergerveldweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hardenbergerveldweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hardenbergerveldweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hardenbergerveldweg is 3.016 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.340 euro).

Leeftijden Hardenbergerveldweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hardenbergerveldweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Hardenbergerveldweg in Hoogenweg

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Hardenbergerveldweg te Hoogenweg.

Adres Postcode Status
Hardenbergerveldweg 1 7793 HE Niet beschikbaar
Hardenbergerveldweg 2 7793 HE Niet beschikbaar
Hardenbergerveldweg 3 7793 HE Niet beschikbaar
Hardenbergerveldweg 3-A 7793 HE Niet beschikbaar
Hardenbergerveldweg 5 7793 HE Niet beschikbaar