logo Huispedia
Mijn Huispedia-account

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga hiervoor eerst naar het inlogscherm waar je normaal gesproken je e-mailadres en wachtwoord invoert. Druk daar op de knop: 'wachtwoord vergeten'. Je komt vervolgens in een nieuw scherm waar gevraagd wordt om je e-mailadres op te geven. Voer je e-mailadres in en druk op verzenden. Je ontvangt daarna van ons een e-mail bericht met verdere instructies.

Vind je deze informatie nuttig?
Bedankt voor je feedback.

Hoe zouden we jou beter kunnen helpen?

Geef in je eigen woorden aan waar het over gaat. We bekijken alle feedback maar kunnen daar niet op reageren.

Feedback moet minimaal 10 tekens bevatten