logo Huispedia
Mijn Huispedia-account

Zijn er kosten verbonden aan een account?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan je Huispedia-account. Ook niet stiekem ergens verborgen? Nee, ook dan niet. Het is écht gratis.

Het is gratis om jouw eigen woning te beheren. Ook als je die te koop, op termijn beschikbaar of open voor een bod zet. Daarnaast zijn aan zoeken naar andere woningen, contacten van woningeigenaren tot het doen van een bod ook geen kosten verbonden.

Hoe verdienen jullie dan geld?
Wij verdienen ons geld met advertenties. Er staan op Huispedia meerdere advertenties waarmee we alles kunnen betalen. Zo kan jij gratis jouw woning beheren & verkopen en kunnen wij elke dag Huispedia blijven verbeteren voor jou. Geen courtages, geen verborgen kosten, geen naheffing, volledig zelf de regie.

Meer weten over ons?
Wij worden elke dag gedreven door de persoonlijke frustratie die onze oprichters zelf ervoeren bij het kopen en verkopen van een woning. Dit moet voor iedereen makkelijker & transparanter kunnen. Daarom is Huispedia gratis en zal het gratis blijven. Benieuwd naar het verhaal achter Huispedia? Lees hier meer over hoe Huispedia ooit is ontstaan.

Vind je deze informatie nuttig?
Bedankt voor je feedback.

Hoe zouden we jou beter kunnen helpen?

Geef in je eigen woorden aan waar het over gaat. We bekijken alle feedback maar kunnen daar niet op reageren.

Feedback moet minimaal 10 tekens bevatten