De Huizenmarkt in Heino (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heino

Woningmarkt Heino

Heino is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 37.145 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heino. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 450.258 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 450.258
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Heino

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heino is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heino moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heino.

Woningen recent verkocht in Heino

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heino. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heino.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heino. Een eengezinswoning in Heino komt het meest (68%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heino

In Heino wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heino

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heino (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heino
Binnenring: Nederland

Heino waar ligt dat?

Woningen te koop Heino

Wil je een huis kopen in Heino? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heino . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heino alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heino.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heino. Zoek je huurwoning in Heino? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heino

Starterswoningen in Heino zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heino zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heino zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heino? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heino

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heino is 3.413 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.837 euro).

Leeftijden Heino

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heino vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heino

Heino bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.