De Huizenmarkt in Heeten (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heeten

Woningmarkt Heeten

Heeten is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 37.145 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 438.753 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 438.753
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Heeten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heeten is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heeten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heeten.

Woningen recent verkocht in Heeten

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heeten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heeten. Een eengezinswoning in Heeten komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heeten

In Heeten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heeten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heeten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heeten
Binnenring: Nederland

Heeten waar ligt dat?

Woningen te koop Heeten

Wil je een huis kopen in Heeten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heeten . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heeten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heeten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heeten. Zoek je huurwoning in Heeten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heeten

Starterswoningen in Heeten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heeten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heeten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heeten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heeten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heeten is 3.111 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.430 euro).

Leeftijden Heeten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heeten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heeten

Heeten bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.