logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heeten

Begrijp de huizenprijzen in Heeten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heeten

Heeten is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 38.500 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 542.623 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 542.623
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Heeten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heeten is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heeten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heeten.

Woningen recent verkocht in Heeten

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heeten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heeten. Een eengezinswoning in Heeten komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heeten

In Heeten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heeten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heeten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heeten

Starterswoningen in Heeten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heeten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heeten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heeten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heeten

Wil je een huis kopen in Heeten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heeten . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heeten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heeten.

Bekijk alle koopwoningen in Heeten. Zoek je huurwoning in Heeten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heeten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heeten is 3.128 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.182 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heeten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heeten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heeten

Heeten bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.