De Huizenmarkt in Heerjansdam (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heerjansdam

Woningmarkt Heerjansdam

Heerjansdam is een plaats in de gemeente Zwijndrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 44.555 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heerjansdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 496.953 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 496.953
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Heerjansdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heerjansdam is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heerjansdam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heerjansdam.

Woningen recent verkocht in Heerjansdam

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heerjansdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heerjansdam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heerjansdam. Een eengezinswoning in Heerjansdam komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heerjansdam

In Heerjansdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heerjansdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heerjansdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heerjansdam
Binnenring: Nederland

Heerjansdam waar ligt dat?

Woningen te koop Heerjansdam

Wil je een huis kopen in Heerjansdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heerjansdam . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heerjansdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heerjansdam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heerjansdam. Zoek je huurwoning in Heerjansdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heerjansdam

Starterswoningen in Heerjansdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heerjansdam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heerjansdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heerjansdam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heerjansdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heerjansdam is 3.723 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.537 euro).

Leeftijden Heerjansdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heerjansdam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heerjansdam

Heerjansdam bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.